24.3.2016 - Získali jsme dvě ocenění za vodohospodářské stavby

V úterý 22. března se konalo setkání vodohospodářů při příležitosti Světového dne vody. V rámci konference byly předány ocenění za vodohospodářské stavby roku 2015.

11.3.2016 - Po téměř 50 letech jsou odkaliště u Mníšku pod Brdy ekologicky nezávadná

Více než 23 tisíc tun odpadu a 272 tun odpadních vod odstranilo dodavatelské sdružení společností HOCHTIEF CZ a EKOM CZ z odkališť areálu ÚVR Mníšek pod Brdy a.s. Během necelého roku tak proběhla kompletní ekologická sanace území přesahujícího 4 km2, které sloužilo pro ukládání odpadů již od roku 1967.

1.3.2016 - Charitativní projekt Bridges to Prosperity získal prestižní ocenění

Skupina HOCHTIEF vyhrála prestižní cenu Immobilienmanager Award 2016 za svůj projekt Bridges to Prosperity, jehož se v loňském roce zúčastnili i dva naši zaměstnanci – Matěj Bůžek a Anna Hlaváčová.

28.1.2016 - Prorazili jsme jižní tunelovou rouru na obchvatu Žiliny

Po necelých desíti měsících ražení tunelu Považský Chlmec byla 28. ledna 2016 slavnostně proražená tunelová roura v celé své délce 2 170 metrů. Tuneláři stavební společnosti HOCHTIEF CZ už rozběhli i technologii betonáží definitivního ostění.

18.1.2016 - Patříme mezi nejlepší zaměstnavatele

Společnost HOCHTIEF CZ se umístila TOP 5 zaměstnavatelů v oborové kategorii Stavebnictví, na základě prestižního a dlouhodobého průzkumu TOP Zaměstnavatelé.