Akciová společnost HOCHTIEF CZ vychází vstříc svým klientům – otvetřela pro ně nové centrum

20.6.2007

Klientské centrum pro zákazníky divize Property Development akciové společnosti HOCHTIEF CZ slavnostně zahájilo svůj provoz v úterý 19. června. Vytvoří tak příjemný a pohodlný prostor, kde se klienti dozvědí informace, které jsou důležité pro jejich rozhodování o koupi bytu nebo jiné nemovitosti z produkce akciové společnosti HOCHTIEF CZ.

"Developerské společnosti už pochopily, že se o své zákazníky musejí starat a pečovat o ně. To bylo také důvodem, proč se i naše společnost pustila do vybudování klientského centra," říká ředitel divize Property Development akciové společnosti HOCHTIEF CZ, Ing. Petr Smékal. "V centru se klientům budou věnovat dobře informovaní zaměstnanci, kteří jim poradí se všemi detaily uzavírání smluv, získání hypotéky, úpravou projektu a dalšími podrobnostmi, na jejichž konci stojí krásný domov."

Centrum o rozloze 160 m2 je rozděleno do několika zón, aby měli jednotliví obchodníci možnost věnovat se zákazníkům v klidu. Chybět tu nebude prostorný stůl pro prezentaci plánů a projednávání individuálních změn v projektu podle přání klientů. Najdou tu také takzvaný blue box z modrého skla s 3D monitorem pro prezentaci aktuálních projektů. Projekty budou zpracované i formou třírozměrných modelů, které tu budou vystaveny. Zákazníci si je budou moci prohlédnout, a tak si lépe představí reálné dispozice každého domu a bytu.

Projekty divize Property Development nabízejí zajímavé rezidenční bydlení zejména pro střední a vyšší střední příjmovou skupinu zákazníků. V současné době k nim patří:
• Bytový dům Lhotka v Praze 4 – viladům s devíti bytovými jednotkami, poslední byt je ještě volný,
• Projekt Nový Vinohrad v Praze 9 – bytový dům se 77 bytovými jednotkami a komerčními prostorami, k prodeji zbývá ještě devět bytů,
• Projekt Hostivařský dvůr v Praze 15 – dva bytové domy s 28 bytovými jednotkami, prodej byl zahájen letos v dubnu,
• Projekt Na Kačence v Miškovicích v Praze 9 – dvacet řadových domů, z nichž pět je již prodáno,
• Projekt Zahrada Sylván v Plzni – 16 viladomů s 218 byty, v různých etapách výstavby je ještě 25 bytů volných a u 84 bude teprve zahájen prodej.

"Architektonický záměr klientského centra vychází z interpretace různých povrchů a hmot a jejich vzájemného ovlivňování," říká o novém prostoru pro zákazníky divize Property Development autor projektu Ing. arch. Karel Veselý.

Centrum je kombinací pohledového betonu, betonových sloupů, čistě bílých omítek doplněných velkoformátovými skly ve výrazné firemní modré barvě HOCHTIEF, a světlého dřeva. Prostoru dodává lehkost speciální fólie BARRISOL, ze které lze vytvořit jakoukoli zborcenou plochu upnutou na vodící lišty.

"Na samém vrcholu úvah byl fakt, že zákaznické centrum musí nabízet něco nového, neotřelého a jedinečného, musí to být výstavní skříň firmy, která má vysoké ambice," uvádí Ing. arch. Veselý.