Opět jsme zabodovali v Ratingu kvality ABF

Nadace ABF vyhlásila letošní pořadí Ratingu Nadace ABF (RABF) v kategorii Excelentní kvalita.

V soutěži jsme získali krásné druhé místo. Toto umístění je o to cennější, že se vybíralo z 1046 společností!

RABF roku 2022 využívá výsledky přehlídek, soutěží a veletrhů zrealizovaných a zdokumentovaných za léta 2017–2021 a zahrnuje hodnocení z 31 samostatných akcí. To představuje spojení názorů 31 odborných nezávislých porot v průběhu minulých pěti let, ve kterých zasedá každoročně na 200 nezávislých českých i zahraničních porotců (u některých soutěží rozšířené o další expertní sbory) a k tomu je organizováno 14 veřejných hlasování, kterých se ročně účastní přes 300 000 hlasujících. Tato datová základna vyjádřená udělenými cenami odráží nejkomplexněji dosažitelný pohled na výsledky dokončených staveb a spokojenost s prací jednotlivých firem, atelierů a s návrhy tvůrců, kteří stavby připravili. Integrace takovýchto hodnocení umožňuje zpracovatelům RABF vydání osvědčení pro excelentní, výbornou a dobrou kvalitu opírající se o rozsáhlý soubor dat z různých hodnocení za období posledních pěti let.

Na celý žebříček se můžete podívat zde.