HOCHTIEF

Společnost HOCHTIEF CZ předala Základní škole Letohradská nový stravovací provoz

14.6.2011

PRAHA - v úterý 14. 6. 2011 se za účasti představitelů akciové společnosti HOCHTIEF CZ, Městské části Praha 7 a ZŠ Letohradská konalo slavnostní předání nového stravovacího provozu.

V průběhu uplynulého pololetí zde došlo k sestěhování kuchyně a jídelny do jednoho podlaží, výměně oken, dodání nového vybavení, rekonstrukci osvětlení, instalaci nové vzduchotechniky a kompletní výměně rozvodů.

Stavební úpravy v ZŠ Letohradská realizovala společnost HOCHTIEF CZ a. s. Práce byly zahájeny 1. prosince 2010. Do konce května proběhly kompletní úpravy prostor stravovacího provozu. Ten byl původně situován v přízemí a prvním podzemním podlaží. Dle nových předpisů zde byly provedeny zásadní dispoziční změny. Nyní je celý stravovací provoz umístěn v přízemí, kromě lapače tuků, který byl instalován v prvním podzemním patře.

Do nových prostor stravovacího provozu byl umístěn rovněž nový inventář a vybavení (vařící provoz, mycí provoz, váhy aj.). Vybavení dodala akciová společnost Gama Holding Praha. Náklady na celou akci vyšly na necelých 25 mil. Kč.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500