V Edenu byl Mikuláš s čerty i anděly

6.12.2007

Admin

Na budoucí stadion SK Slavii Praha se ve středu přišel na děti i dospělé podívat Mikuláš s nebeským i pekelným doprovodem.

Akci, která byla zahájena v půl třetí odpoledne, poctili svou přítomností například za investora generální ředitel společnosti E SIDE Property Limited Ing. Vladimír Leška, za generálního dodavatele stavby předseda představenstva a generální ředitel společnosti HOCHTIEF CZ Ing. Tomáš Bílek, dále kameraman Miroslav Ondříček, za fotbalisty Vladimír Šmicer a další jeho kolegové, kteří přítomným poskytovali své slavné autogramy.

Během programu předal Vladimír Šmicer symbolický šek ve výši 200 tisíc korun jako finanční podporu Klinice dětské hematoonkologie - transplantační jednotce FN Motol. Částka byla poskládána z ceny vstupenek na včerejší akci, které si v předprodeji mohli zakoupit zájemci o prohlídku stadionu. Ta se uskutečnila po skončení oficiální části programu - návštěvníkům se věnovali zaměstnanci dodavatele stavby z akciové společnosti HOCHTIEF CZ, kteří je provedli částí areálu a poskytli jim podrobné informace o výstavbě.

Mezi návštěvníky pobíhal Mikuláš se svým nebeským i pekelným doprovodem, aby zimnímu odpoledni dodal tu správnou atmosféru. Děti od nich dostaly dárkové balíčky a také dospělí neodcházeli s prázdnou. Budoucí stadion SK Slavia Praha tak poprvé přivítal své první hosty.