Personální změna na pozici obchodního ředitele HOCHTIEF VSB a.s.

1.9.2006

Na pozici obchodního ředitele akciové společnosti HOCHTIEF VSB dochází od 1. září 2006 k personální změně.

Společnost k 31. srpnu opouští její dosavadní obchodní ředitel Ing. Aleš Ullmann, kterého od 1. září nahradí Ivan Havel. Ten se stejně jako předcházející ředitel stává po schválení dozorčí radou také členem představenstva společnosti.

Ivan Havel se narodil 9. 1. 1962 v Lounech. Prošel pozicemi od stavbyvedoucího až po výrobního náměstka ve společnosti Metrostav. Později pracoval ve stavební společnosti Skanska CZ, naposledy jako odborný obchodní ředitel Divize Pozemní stavitelství Morava. K významným projektům, na kterých se podílel, patří například rekonstrukce Nosticova paláce v Praze 1, výstavba nové budovy Českého statistického úřadu v Praze 10, stavba bytových domů v Praze 5 – Vidouli, rekonstrukce Obecního domu v Praze 1 nebo výstavba polyfunkčního objektu Flora na pražských Vinohradech. Ivan Havel je ženatý a má dvě děti.