HOCHTIEF

HOCHTIEF VSB postaví výrobní halu pro Siemens za rekordní 4 měsíce

22.8.2005

Společnost HOCHTIEF VSB získala zakázku ve výběrovém řízení na výstavbu výrobní haly firmy Siemens v Mohelnici.

Ze smlouvy vyplývá velice krátký termín realizace, se zahájením 1. července 2005.
„Termín výstavby jsou 4 měsíce, ale díky bohatým zkušenostem firmy HOCHTIEF VSB s obdobnými zakázkami, bude dodržen. Při realizaci díla budeme čerpat z předchozích zkušeností s výstavbou výrobních hal jako například montážní závod Siemens - I., II. a III. etapa v Plzni, montážní a skladovací hala D+G Elektrik v Kaplicích a mnoho dalších,“ uvedl Ing. Jan Jakeš ze společnosti HOCHTIEF VSB.

Společná realizace výrobní haly navazuje na dlouholetou spolupráci firmy Siemens a HOCHTIEF VSB. Z poslední doby lze jmenovat zejména IATTC v Praze Jenči, výstavba Prstu C na pražském letišti Ruzyně a v minulosti například výstavba administrativní budova Hadovka v Praze. Zakázku realizuje společnost HOCHTIEF VSB prostřednictvím své divize 8.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500