HOCHTIEF VSB má novou tiskovou mluvčí

11.10.2005

Akciová společnost HOCHTIEF VSB má od 3. října 2005 novou tiskovou mluvčí. Do této pozice nastoupila Mgr. Alena Čechová, která má od tohoto dne na starosti veškerou komunikaci se zástupci sdělovacích prostředků. Mezi její úkoly patří také ostatní externí a interní komunikace společnosti.

Mgr. Alena Čechová vystudovala Fakultu žurnalistiky Univerzity Karlovy, několik následujících let pracovala aktivně v denících Lidové Noviny, Hospodářské noviny a Blesk. Další roky působila jako tisková mluvčí úřadů státní správy a několika větších společností. Během své kariéry vydala knihu s názvem Úspěch není náhoda, kde se kromě jiného věnuje problematice vystupování na veřejnosti a jednání se sdělovacími prostředky.

Akciová společnost HOCHTIEF VSB chce pozicí tiskové mluvčí posunout své komunikační aktivity vůči veřejnosti kvalitativně dál a potvrdit svoji oprávněnou pozici na jedné z nejvyšších příček žebříčku evropských stavebních společností.

Pokud budou mít zástupci sdělovacích prostředků jakékoli dotazy, související s činností akciové společnosti HOCHTIEF VSB, mohou se obracet na Mgr. Alenu Čechovou na tel. +420 283 841 851, e-mail alena.cechova@hochtief-vsb.cz, popřípadě mobilní telefon +420 723 240 431.