HOCHTIEF

ForArch: Ani HOCHTIEF VSB nebude chybět

2.8.2004

Pomalu, ale jistě nám na paty šlape měsíc září. Ve spojení s veletrhy a stavebnictvím... chybí už jen doplnit For Arch 2004. Mezinárodní stavební veletrh je každoročně očekávanou událostí v oboru stavebnictví. Návštěvníkům nabízí přehlídku ze všech oblastí stavebního průmyslu. Jedná se tedy o široké spektrum nabídky výrobků, technologií a služeb ve stavebnictví. Návštěvníci již předem vědí, že s největší pravděpodobností najdou, co hledají, že se mohou nechat inspirovat a díky množství vystavovatelů získají ucelený přehled o nabídce na trhu. Současně i stavební společnost HOCHTIEF VSB a.s. se zúčastní letošního veletrhu, konaného v prostorách PVA Letňany, kam je veřejnost odborná i laická srdečně zvána. V jednotlivé dny se na expozici vystřídají zástupci všech divizí společnosti HOCHTIEF VSB, kde budou připraveni poskytnout informace všem případným zájemcům.

Server Error

We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

error 500