Nejobdivovanější stavební společností v ČR je HOCHTIEF CZ

19.6.2014

Michal Talian

Za účasti prezidenta republiky a řady vrcholových manažerů se na Pražském hradě dnes konalo vyhlášení žebříčku 100 nejvýznamnějších firem ČR. A společnost HOCHTIEF CZ je opět v první stovce. Již dříve byly ale vyhlášeny výsledky prestižní soutěže 100 obdivovaných firem České republiky roku 2014, kde nehrají roli kvantitativní, ale kvalitativní údaje. A v odvětví „Stavebnictví“ se nejobdivovanější společností v roce 2014 stala právě společnost HOCHTIEF CZ a. s.

Téměř tisícovku přihlášených firem posuzovali nezávislí hodnotitelé z řad manažerů, analytiků, akademiků a představitelů státní správy. Hodnotili inovace, kvalitu managementu, vztah ke společnosti a k životnímu prostředí, kvalitu produktu, finanční spolehlivost a další kritéria bez souvislostí s číselně měřitelnými kritérii (tržby, zisk, počet zaměstnanců atd.).

Umístění na první příčce mezi stavebními společnostmi v soutěži vyhlašované Sdružením CZECH TOP 100 jenom potvrzuje fakt, že naší společnosti se úspěšně daří vypořádat se se současnou obtížnou situací ve stavebnictví. Kromě finanční stability je pro nás důležitý férový vztah k našim zákazníkům. Máme nulovou toleranci k neetickému chování, což pozitivně ovlivňuje naše zastupování celého oboru stavebnictví. Tímto chováním nadále propagujeme odkaz svého zakladatele Tomáš Bati, který naši společnost založil jako jednu se svých stavebních divizí v roce 1939.