HOCHTIEF VSB nechyběl na setkání Regionfora

9.2.2005

Admin

Stejně jako v loňském roce, tak i letos proběhlo setkání trojregionu – moravskoslezského kraje, žilinského samosprávného kraje a slezského vojvodství. První konference v letošním roce se konala 8. února v malebné obci Dolní Lutyně, poblíž Bohumína. 

Stavební společnost HOCHTIEF VSB a.s. se stala hlavním marketingovým partnerem celé akce. Pozvání za HOCHTIEF přijal Ing. Jan Jakeš, obchodní ředitel HOCHTIEF VSB a.s. divize 8 o.z.; David Horák, ředitel HOCHTIEF Ostrava a Ing. Vlastimil Kubový, projektmanažér HOCHTIEF Development. 

Cílem tohoto, v pořadí již čtvrtého, setkání bylo i nadále prohlubovat a upevňovat vzájemnou spolupráci zúčastněných regionů na bázi profesionality a důvěry. Společnou debatu vyvolala přednáška nejen o výstavbě dálnice D47 z úst ředitele Ředitelství silnic a dálnic pana Černého. Diskutovalo se i o současné výstavbě dálnice A1 v Polsku. O záměrech budoucího rozvoje letiště Ostrava – Mošnov pohovořil sám ředitel letiště pan Michal Červinka. Celý program pak doplnila exkurze do budoucí nadnárodní průmyslové zóny Dolní Lutyně.